Mijn naam is Odin Westen, geboren in Heerlen. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding HBO Commercieel Management. Ik ben werkzaam als accountmanager voor een arbodienst. Daarnaast ben ik sinds februari 2020 Provinciale Statenlid, namens GroenLinks Limburg. Daar heb ik onder andere, Sport, Wonen, IBA Parkstad en Chemelot in mijn portefeuille.

Waarom GroenLinks?

GroenLinks heeft voor mij de beste idealen. Zo staan wij voor een groene, circulaire en duurzame economie, willen we de klimaatverandering aanpakken, komen wij op voor een inclusieve en diverse maatschappij, geven wij vluchtelingen de mogelijkheid om te mogen leven, streven wij naar inkomensgelijkheid en gaan armoede uit de weg. Dat is waar GroenLinks voor staat! Idealen die bij me  passen.

Waar sta ik zelf voor?

Het doet me pijn in het hart, dat de mensheid onze planeet naar de afgrond helpt. Luchtvervuiling,
(plastic) afvalbergen in de zee, watervervuiling enzovoorts zijn aan de orde van de dag. Daar moet verandering in komen. Ikzelf wil daar het verschil gaan maken. Heerlen moet de duurzame mentaliteit gaan krijgen. Dat kan door het juiste beleid te voeren en door de mentaliteit van de mensen te veranderen. Ik wil daar mijn steentje aan bijdragen.

Ik hou van Heerlen en Limburg! Ik weet zeker dat ik met mijn netwerk, mijn inzet en mijn mening verandering kan brengen. Ik zal een grote bijdrage leveren om Heerlen nog mooier te maken.