Ewout, lijsttrekker

1. Ewout Tijdeman

Fractievoorzitter

Mijn naam is Ewout Tijdeman. Ik ben 50 jaar en getrouwd met Lone Linssen met wie ik drie prachtige kinderen heb: Kasper, Sam en Anna.

Op basis van een zeer gevarieerde carrière heb ik veel kennis en ervaring opgedaan die mij, GroenLinks en de mensen van Heerlen verder kunnen helpen. Mensen, organisaties en de samenleving helpen en ontwikkelen, dat is wat mij drijft. Mijn politieke ambitie is volledig gestoeld op de kernwaarden waar GroenLinks voor staat: eerlijk delen, klimaatverandering en duurzaamheid en goede en betaalbare zorg voor iedere Heerlenaar.

Als je 33 jaar in Heerlen woont, mag je zeggen dat je een echte Heerlenaar bent en zo voelt het ook.

Sinds zeven jaar ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag op het gebied van persoonlijke- en organisatieontwikkeling. In januari ben ik aangesteld als manager behandelgroepen in Het Keerpunt in Cadier en Keer, een justitiële instelling voor jeugdzorg waar jongeren onder het strafrecht geplaatst worden. Dit doe ik met veel passie en plezier. Ik zet al mijn vermogens in om die jongeren te bieden wat ze nodig hebben om een gunstige stap in hun ontwikkeling te zetten.

Verandering begint in Heerlen!

GroenLinks bouwt aan een betrokken samenleving waarin iedereen er op vooruitgaat. Te veel mensen krijgen op dit moment niet de waardering die ze verdienen. De onzekerheid waar veel mensen nu in leven pakken we daarom hard aan. Het kan wél: voor iedereen een fijne woning, betaalbare zorg, een goed inkomen en een schone leefomgeving.

Daartoe hebben we een ambitieus en realistisch en haalbaar programma opgesteld voor Heerlen, waarvan we zoveel mogelijk willen realiseren in de coalitie, waar GroenLinks deel van uitmaakt.

Verandering begint in Heerlen!